Kaavin SDP:n vaalitupa avattu

15.1.2021

Seuraavat kuntavaalit, joissa valitaan uudet kunnanvaltuustot, pidetään vuoden 2021 huhtikuussa. Puolueiden taholta valmistaudutaan tulevaan vaalitapahtumaan mm. ehdokaslistoihin nimiä keräämällä. Kaavin SD-työväenyhdistys päätti syyskokouksessaan avata oman vaalituvan, joka avattiin yleisölle 5.1.2021.

Vaalituvaksi on vuokrattu Iso-Oskarista entinen kirjakaupan tilat neljäksi kuukaudeksi. Keskeisellä paikalla olevaan vaalitupaan on kätevä poiketa vaikka kauppareissullaan tai lenkkeilyn lomassa. Siellä on mahdollisuus käydä kahvikupin ääressä keskusteluja, joissa kuntalaiset voivat avata omia näkemyksiään, sekä ehdotuksiaan tuleville kuntapäättäjille. Olemme alkuun paikalla maanantaisin ja torstaisin klo 10 -14 välisenä aikana ja lisäämme aukioloa lähempänä kuntavaaleja.

Kuntavaalien ehdokaslistassa on vielä paikkoja vapaana, joten tästä asiasta voivat halukkaat tulla keskustelemaan myös vaalitupaan.