www-sivut avattu

15.1.2021

Hyvät lukijat, teillä on edessänne Kaavin Sosiaalidemokraattisen Työväenyhdistys ry: n kotisivujen avaus luettavana. Puolueosastotoiminta vastaa jäsentensä, kuntalaisten paikallisiin osallistumistarpeisiin ja toimimme paremman huomisen rakentavan toiminnan puolesta. Puolueosasto osallistuu kunnallisvaaleihin 2021 asettamalla ehdokkaita ja tekemällä vaalityötä vaaleissa.

SDP:n toiminnan perusyksikkö on puolueen perusyhdistys eli puolueosasto. Jokainen SDP:n jäsen on tähän asti kuulunut johonkin puolueosastoon. Tampereen puoluekokous 2020 hyväksyi puolueelle ja piireille uudet säännöt, jotka mahdollistavat puolueosaston jäsenyyden rinnalla uuden jäsenyyden muodon piirin henkilöjäsenyyden. Tämän uuden jäsenmallin on olla puolueosaston jäsenen eteinen. Piirin henkilöjäsenellä ei ole samanlaisia jäsenoikeuksia kuin puolueosaston jäsenellä.

JOKO SINÄ OLET KYSYNYT KAVERIA TOVERIKSI?

Johtokunta 2021
Antti Miettinen, puheenjohtaja
Elvi Heikkinen, varapuheenjohtaja
Touko Räsänen, jäsen
Kari Reinikainen, jäsen
Petri Mononen, jäsen